پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت ارتحال عالم ربانی آیت الله هاشمی شاهرودی

سه شنبه ٤ دی ١٣٩٧ ساعت ١٠:٤٠ ق.ظ   ( بازدید : 114 نفر )

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور پیامی، درگذشت عالم روحاني و فقیه بزرگوار حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی را تسلیت عرض نمود .

در متن این پیام آمده است :
بسمه تعالی
ضایعه بزرگ ارتحال ملکوتی فقیه بزرگوار و عالم ربانی حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی را به ملت شریف ایران اسلامی و مردم متدین استان خراسان شمالی و جامعه دانشگاهیان فرهیخته استان تسلیت عرض می نمایم.
آیت‌الله شاهرودی مرجع تقلیدی بزرگوار ، عضو فقیه شورای نگهبان ، نائب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس مؤسسهٔ «دائرةالمعارف فقه اسلامی بر طبق مذهب اهل بیت» و از ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران بودند که فقدان ایشان ضایعه بسیار بزرگی برای کشور و ملت است .
اینجانب رحلت حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی یاور همیشگی حضرت امام (ره) و مقام‌معظم رهبری (مدظلّه العالی) را تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای بیت مکرم ایشان صبر و اجر جزيل و برای آن عالم ربانی و مجاهد نستوه، علوّ درجات را  مسئلت می‌ نمایم.
    دکتر علی حق بین

منبع : خوابگاه 16 آذز چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

تبریک عید غدیر (۱۱۷۳ بازدید)
عید مبعث مبارک باد (۷۴۹ بازدید)
روز پرستار مبارک (۳۹۶ بازدید)
اخبار خوابگاه (۳۵۷ بازدید)