برگزاری آیین بزرگداشت جشن دانشجو و انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

دوشنبه ٢٦ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٣:٥٤ ب.ظ   ( بازدید : 108 نفر )

آیین بزرگداشت جشن دانشجو و انقلاب، از تجلیل دانشجویان ممتاز تا اجرای برنامه‌های طنز و شاد

به گزارش مفدا خراسان شمالی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در آیین بزرگداشت روز دانشجو، سلامتی را محور توسعه و پیشرفت و بهداشت و درمان را بستر توسعه یافتگی عنوان کرد: با اعلام این مطلب در جشن بزرگ دانشجو و انقلاب و در جمع دانشجویان و مسئولان دانشگاه گفت: میزان مرگ و میر شیرخواران، بهترین شاخص برای بررسی وضعیت سلامت و بهداشت و درمان جامعه محسوب می شود که در کشور و استان ما رشد بسیار خوبی داشته است.
دکتر فریمان ابراهیم زاده، به پیشرفت عظیم و بی نظیر حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اشاره کرد و افزود: قبل از انقلاب در شهرهای بجنورد، شیروان ، قوچان و ...فقط دو پزشک عمومی و یک پرستار وجود داشت، این در حالی است که پس از انقلاب تغییرات بزرگی در حوزه بهداشت و درمان به ویژه افزایش تعداد پزشکان متخصص و پرستاران ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: امید به زندگی قبل از سال ١٣٥٧، ٥٧ سال و به برکت انقلاب در حال حاضر به ٧٥ سال رسیده است.
وی میزان مرگ ومیر شیرخواران قبل از انقلاب را١٠٢ مورد به ازای هر ١٠٠٠ تولد زنده اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر میزان مرگ و میر شیرخواران ، ١٥ مورد در ١٠٠٠ تولد زنده  است.
وی همچنین به کاهش چشمگیر میزان مرگ و میر کودکان زیر ٥ سال و مادران پس از انقلاب اشاره و همچنین خاطرنشان کرد: تعداد مبتلایان به مالاریا از ١٢٠ مورد در سال ٥٥ به ٥٧ مورد در کل کشور رسیده است.
دکتر ابراهیم زاده همچنین از پوشش بیمه ای ٩٠ درصدی و کاهش چشمگیر بیماری سل پس از انقلاب خبر داد و عنوان کرد: این دستاوردهای بی نظیر را باید قدر بدانیم و برای هرچه باشکوه تر برگزار کردن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تبیین این دستاوردها همگی باهم تلاش می کنیم.
بر پایه این گزارش جشن بزرگداشت روز دانشجو با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه و با هدف ترویج ارزش های فرهنگی و اغنای نسل جوان، تقدیر از فعالان حوزه فرهنگی و دانشجویان ممتاز و تقویت روحیه نشاط و همدلی ، شب گذشته در تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار گردید.

منبع : خوابگاه 16 آذز چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

تبریک عید غدیر (۱۱۷۳ بازدید)
عید مبعث مبارک باد (۷۴۹ بازدید)
روز پرستار مبارک (۳۹۶ بازدید)
اخبار خوابگاه (۳۵۷ بازدید)