تجهیز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیون تومان

دوشنبه ٢٦ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٣:٥١ ب.ظ   ( بازدید : 110 نفر )

به گزارش مفدا خراسان شمالی، "مهدی عیسی پور" مسئول اداره خوابگاه ها اعلام کردند: مبلغ ۴۵ میلیون تومان جهت خرید تجهیزات خوابگاه های دانشجویی در ماه جاری هزینه گردید.

عیسی پور بیان داشت: پیرو جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در مورخه ۹۷/۰۸/۲۲ که در سالن شهید نودهی دانشکده پرستاری با حضور مسئولین دانشگاه که در راس آنها جناب آقای "دکتر حق بین" و هیات همراه ایشان حضور داشتند دانشجویان در حوزه خوابگاه مشکلاتی را مطرح کردند که عمدتا کمبود یا فرسودگی برخی تجهیزات خوابگاهی بود. لذا اقلام خریداری شده برای خوابگاه ها در ماه جاری( یخچال- جارو برقی- ماشین لباسشویی-اتو- قالیچه- جالباسی و..) درجهت رفع دغدغه های دانشجویان عزیزصورت گرفته است.

تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی

منبع : خوابگاه 16 آذز چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

تبریک عید غدیر (۱۱۷۲ بازدید)
عید مبعث مبارک باد (۷۴۸ بازدید)
روز پرستار مبارک (۳۹۶ بازدید)
اخبار خوابگاه (۳۵۶ بازدید)